Com preparar un gran viatge: El manual dels rodamons.

Com preparar un gran viatge: El manual dels rodamonsCom preparar un gran viatge: El manual dels rodamons.

Es tracta d'un manual pràctic, pensat per a totes aquelles persones que desitgen emprendre un gran viatge: una volta al món, recórrer la Ruta de la Seda, explorar Amèrica Llatina o el Sud-est Asiàtic durant diversos mesos. Sigui quina sigui la destinació i la durada, ajuda a la planificació, desenvolupament i, fins i tot, a afrontar el dur retorn.

Orientat als viatgers menys experimentats, però també als que ja han fet viatges de diverses setmanes i ara es plantegen fer el salt i emprendre'n un de diversos mesos de durada. No és una guia de viatge a l'ús, és un manual que guiarà el lector en totes les fases del viatge: preparatius, desenvolupament i retorn.

Gràcies a les dotzenes de consells, trucs i idees pràctiques que conté, permetrà estalviar molt temps i preocupacions. Serveix com a guia per planificar i ajuda a resoldre inquietuds sobre salut, seguretat o l'equipatge ideal, entre d'altres. El llibre també explica com és el dia a dia en ruta -on dormir, com comunicar-se, quin transport usar... - i per afrontar la tornada. Aquest llibre farà que el lector gaudeixi més abans, durant i després del viatge.

Consta de 270 pàgines, escrit amb un estil amè i desenfadat i està basat en l'experiència dels autors i en les opinions, idees i recomanacions d'altres grans aventurers.

Conté, a més, 19 il·lustracions inèdites de l'artista César Fernández Arias.

Autors: Itziar Marcotegui i Pablo Strubell

3 comentaris:

Ídia ha dit...

Hola!
Sóc l'Ídia i tinc un blog de ressenyes en català i en castellà. M'agradaria que et passesis i em donessis la teva opinió... sóc nova en tot això dels blogs. :)
Ja sóc seguidora teva ;) Ens seguim,

http://viatgeradellibresviajera.blogspot.com.es/

Mariló Sanz Mora ha dit...

Hola, m'agrada este bloc de llibres i viatges...jo també faig ressenyes literàries al meu bloc. EL RACÓ VIATGER DE MARILÓ t'ha atorgat un premi, si l'acceptes i en vols saber més entra en http://racoviatgermarilo.blogspot.com.es/2013/07/premi-versatile-blogger-2013-al-raco.html

Unknown ha dit...

Hola!

Perdona que t’ho escrigui aquí, però no he trobat cap email al teu blog.

Cerquem la col•laboració de bloguers, escriptors i viatgers de tota mena que vulguin participar amb una o més experiències de viatge per fer-ne un llibre en català.

Trobaràs les bases de participació al nostre web:

http://www.novacasaeditorial.com/ca/aquest-estiu-a-mes-de-passar-tho-be-escriu/

I si tens facebook t'agraeixo que comparteixis el post per si a algú li pot interessar: https://www.facebook.com/NovaCasaEditorial/posts/840816042635827

Gràcies.

Si tens dubtes estem a la teva disposició a l’email novacasaeditorial@gmail.com

Una abraçada, salut i bons viatges!